NEWS

 

05-12-2009

Mijn eerste nieuws, eindelijk! Na eerst maandag het Avro Musical Kerstgala te hebben opgenomen (met kerst op tv) staat deze week verder in het  teken van de nieuwe reeks op zoek naar.... Deze keer is Mary Poppins aan de beurt en dan weet je meteen hoe voor de komende 8 weken mijn weekend eruit ziet! Volgende week begint ook de nieuwe theater tour van Jan Akkerman, check de site van Jan voor de data, misschien zie ik jullie daar?!Nu alweer gezellig bij MP.

18-12-2009

Vandaag weer een lange tv dag, dus genoeg tijd om even iets te krabbelen. Vanavond live de uitreiking van de gouden Loekie, morgen een gig met Nick en Simon en zondag een Mary Poppins, ik ben weer van de straat dus. De week was sowiezo al goed begonnen met een gig van Jan A. en een tv’tje bij de wereld draait door. De laatste loodjes van het jaar.......

                                    


Bij de gouden Loekie.

16-01-2010

Allereerst de beste wensen en alle goeds! Beetje laat, maar beter laat dan nooit...... Het jaar is alweer in volle gang, er zijn alweer de nodige klappen uitgedeeld. Afgelopen tijd in de studio bezig geweest met de nieuwe cd van Monique Smit en heb de drums gedaan voor het KRO programma “de leukste jaren”. De tour van Jan Akkerman is in volle gang en vandaag sta ik met Nick en Simon in Goes. Mary Poppins loopt op het eind, volgende week de finale en dan op naar de Vrienden van Amstel. Ik heb trouwens de kickport op mijn kick gezet, hij was al vet, maar nu is hij meedogenloos! En ik heb eindelijk een deal met Vic Firth (na 28 jaar Vic Firth spelen)! Dat was het nieuws voor nu wel weer, tot later!Met Nick (van Simon) in Goes.

21-01-2010

Vandaag staat in het teken van de live tv inzamelingsactie Nederland helpt Haiti. Het is in het Mary Poppins decor en met de Mary Poppins band. Volgens mij komen o.a Trijntje, Kane, Marco Borsato, Andre van Duin, Jan Smit, Nick & Simon langs, ben benieuwd! Morgen begint de Vrienden van Amstel, dat belooft gezellig te worden.Junior Songfestival winnaar Ralf.

12-04-2010

It’s been al long time....Eindelijk weer eens een krabbeltje....Ik zal je even bijkletsen. Na de Vrienden van Amstel te hebben overleefd (gezellig!), ben ik nog steeds volop met Jan Akkerman aan het touren. Tussendoor heb ik nog wat tijd gevonden voor o.a. een X-factor show, de HMH concerten van Danny de Munk en de release van de internet commercial van HAG koffie Italie en heb ik de nieuwe cd van Nick & Simon in mijn studio ingespeeld. Ben je in vogelvlucht weer een beetje bij, mag ik weer aan het werk, hoi!Gisteren met Jan in Eindhoven .

P.S. Jan en ik hebben allebei de eer te zijn genomineerd voor een duiveltje, dus ben je muzikant, dan zou je op ons kunnen stemmen op www.mcn.nl/duiveltjes2010. Je kunt daar natuurlijk ook op iemand anders stemmen, zie maar!!!

15-05-2010

Het is alweer een maandje geleden sinds mijn laatste nieuws. Naast de gebruikelijke gigs met Jan Smit op het Museumplein gespeeld, wat een menigte! Gisteren de Xfactor big band show gedaan, ook al een gekkenhuis! En dan morgen de Votown All Stars in het Kras stadion Volendam, ben benieuwd wat dat dan gaat worden! Volgende week wordt weer een lekkere Akkerman week, 3 gigs op rij waaronder de Jazz Rally in Dusseldorf en natuurlijk Ribs’n Blues in mijn eigenste Raalte!  Maar nu het echte grote nieuws: ik ga drastisch van koers veranderen. Ik ga vanaf nu op Zildjian bekkens spelen! Na 15 jaar Sabian wordt het nu tijd voor een frisse wind en een nieuw geluid en dat heb ik gevonden in Zildjian! En toen dacht ik, als ik dan toch bezig ben, ik ga mijn Adams’en verruilen voor Tama’s! De Bubinga kick klinkt erg vet en de toms hebben veel sustain! Ik ben dan ook heel blij.Kiekje van mijn uitzicht op het Museumplein 30-04.

18-06-2010

Alweer een maandje sinds mijn laatste bericht. Ondertussen de Xfaxtor achter me gelaten en tussen de normale bedrijvigheid door ( N&S, Jan Smit  en Jan Akkerman) nog Votown All Stars en een te gek concert met Alain Clark en Miss Montreal. Goed bezig dus! Gisteren het grote concert gedaan van Because I’m a girl. 30 artiesten, dik 3 uur muziek. De hele dag repeteren en dan ‘s avonds nog even spelen, gesloopt dus.... Maar het was helemaal te gek, maar dat kunnen jullie zelf gaan bekijken op de 26ste bij de Avro! En nu op naar Ibiza voor de opnames van een nieuwe reeks de beste zangers van NL, ik heb er zin in!!!Op het Java eiland voor because I’m a girl.

07-07-2010

Hallo! Ibiza was heerlijk, nu rustig richting de vakantie aan het werken. Een beetje studio, een paar Volendam gigs, de bruiloft van Xander, een Akkerman in Duitsland en volgende week met de Centimeters naar Vlieland! En dan lekker op vakantie, om daarna gelijk door te gaan naar Griekenland met de Volendamse vrienden! Wat een rot leven........De filmset op Ibiza vanuit mijn view.

14-09-2010

Check this out: http://www.zildjian.com . Sta ik gewoon op de frontpage vemeld, lachen! Long time no hear! Had even moeite te beginnen na alle zomerse reisjes, maar ben inmiddels weer op stoom! Naast festival ‘t Zand, een paar Efteling Zomeravonden, een paar gigs met Akkerman ( Caprera was top!) en aantal Nick en Simon’s, de nieuwe clip van Jan Smit opgenomen. Gaat leuk worden! Inmiddels zijn er ook een paar nieuwe cd’s met mij op drums uitgekomen, voor meer info check de disco. Je hoort het, genoeg gedaan alweer en daarom gaan we er vrijdag maar weer eens even 10 dagen tussenuit! Brazilie met Akkerman! Jippie!!!Het podium tijdens Jan Smit- De Zomer Voorbij.

01-12-2010

Brazilie was te gek!! Fantastisch! Inmiddels begonnen met de Jan Smit Leef je uit tour. De eerste 2 zitten er alweer op. Wat een podium en licht, echt niet normaal!  Deze week zit ik in H’sum voor tv-opname’s van het SBS6 programma Popstars. Volgende week de live tvshow van het KWF! Ben je weer bij!De set van Jan Smit.

31-12-2010

De laatste dag van het jaar alweer.  Die ‘verspeel‘ ik in H’sum, waar de repetitie plaats vindt voor de aftrap morgenavond van een nieuwe reeks op zoek naar ....... Zorro in dit geval.  Deze maand is voorbij gevlogen met super veel verschillende dingen. Het jubileumconcert in Carre van Peter Beense was een groot succes. Verder stonden er een paar tv‘tjes op het menu waaronder de kerstsspecial van Carlo en Irene’s Life 4 you en het Sterren.nl awards gala. Ook is er in Ahoy een opname gemaakt van het concert van Jan Smit. Deze week nog in Volendam geweest bij studio Arnold Muhren voor een paar tracks voor het nieuwe album van Lee Towers ( super drumsound dankzij Patrick). Alvast een heel gelukkig nieuwjaar gewenst en hopelijk tot ziens in 2011!!Auto inladen na opname kerstspecial op het mediapark, toen al een behoorlijke kerstsfeer!

01-03-2011

Eindelijk weer een berichtje! Wat een tof begin van het jaar!  Het begon met de zoektocht naar Zorro van de Avro. Die is inmiddels in 8 afleveringen gevonden :)! Daarna heb ik de Vrienden van Amstel gedaan. Met de huisband hebben we Nick & Simon, de 3JS, en een deel van de Borsato tribute gespeeld. Ondertussen is ook de nieuwe theatertour van Jan Akkerman van start gegaan, evenals de Nick & Simon 4 keer Fier concerten. Beide zijn erg te gek! Voor de nieuwe tv-serie ‘De beste zangers van NL’ ben ik een week in het buitenland geweest, dat was super gezellig! Deze week ben ik de hele week in mijn studio voor de albums van Brown Hill, Tino Novelli en Quincy. De komende tijd zal mijn live prioriteit liggen bij Akkerman, waarmee we door NL touren, maar ook de UK, Zagreb en Ierland plat gaan spelen ( heb ik zin in!).Misschien zie ik je daar?!Bij de Vrienden in Ahoy.

14-06-2011

Het werd weer eens tijd voor een krabbeltje! De theatertour van Akkerman is inmiddels afgelopen en we zijn naar de UK geweest voor een korte tour. In mei hebben we de cd-presentatie gehad van ons bandje The Real Centimeters, die ligt nu dus in de winkels. Ook vond het Waalkade concert van Frans Duijts plaats, alsmede de live cd/dvd -registratie van Glennis Grace in club Dauphine. In juni heb ik een gig met Gloria Gaynor gedaan en vorige week het Girls First concert dat binnenkort op tv zal worden uitgezonden. Met de Votwn Allstars hebben we het  jaarlijkse concert in het Volendam stadion gehad. Verder het reguliere programma gedraaid met o.a. Nick & Simon en een paar evenementen met ondermeer Alain Clark. Vandaag zit ik in Belgie in de Galaxy Studio’s voor de nieuwe cd van Gordon’s LA The Voices met Bert, Boudewijn en Hans. Eindelijk weer eens met een heel bandje tegelijk opnemen, te gek! Dit weekend met Lois Lane naar Duitsland, dat belooft gezellig te worden!De Galaxy Studio’s.

06-10-2011

Wat vliegt de tijd!! En er is zoveel gebeurd! Voor de vakantie een hele hoop verschillende gigs met als hoogtepunt het North Sea Jazz met Jan Akkerman! Ook nog een paar daagjes naar Vlieland geweest met The Real Centimeters, erg leuk! Na de vakantie gelijk goed begonnen met de werkvakantie “De Zomer Voorbij”, Spanje en Portugal dit jaar, tof. Daarna nog even naar Ibiza voor “de beste zangers van NL” en nu op naar de Gelredome voor Symphonica in Rosso met Nick & Simon! Dat belooft een feestje te worden!Symphonica in Rosso, de Apple store is er niks bij. Een G5, Macbookpro, Macbook, Ipad en Iphone.......

18-10-2011

Dat was inderdaad een feest! De rook is net weer een beetje opgetrokken, ik ben benieuwd naar de dvd, dan kan ik pas echt zien hoe overweldigend het was! Deze week een paar gigs met Akkerman, heb ik ook erg veel zin in. Zondag weer eens een concert met Glennis Grace en dan volgende week richting de HMH werken met de 3js. In combinatie met het studiowerk dat nog af moet lekker druk dus....... Check ook even de Discography, er zijn weer wat nieuwe plaatjes met mij uit, met name de cd It’s Personal van Brown Hill is een aanrader!


Akoestisch blok SIR.


12-12-2011

De laatste loodjes van het jaar, op de valreep moet er toch nog een hoop gebeuren!! Na het indrukwekkende ‘Sta op tegen kanker’ gala met N&S de ‘4 keer Fier’ in Belgie gedaan. Morgen een dagje Fendal Sound voor the Voice Kids. Deze week verder nog de eerste opname van het nieuwe tv programma ‘Nick tegen Simon’ en een evenement met Jeroen van der Boom en eentje met Waylon en Tara McDonald. Volgende week nog op pad voor de nieuwe videoclip van Jan Smit en een paar afleveringen van ‘Nick tegen Simon’ en dan......KERST!!!!!De set van Nick tegen Simon.

13-02-2012

Het jaar is alweer een dikke maand onderweg! Tijd voor een update! We zijn weer met Akkerman begonnen na zijn operatie, super! Fijn dat alles goed is gegaan! De serie Nick tegen Simon voor de Tros afgemaakt en de jaarlijkse 7 dagen Vrienden van Amstel Live in Ahoy waren weer als vanouds! En na een gezellige gig met Lois Lane via Jan Smit afgereisd naar Brussel, waar ik nu de hele week in de ICP Studio zit voor de opnames van de nieuwe cd van Nick & Simon, helemaal te gek!I need more Microphones!

12-03-2012

Vandaag de 2de opnamedag voor de Vrienden van Amstel Kroonjuwelen, vanaf half maart op de buis! Deze maand de KWF concerten gedaan met Nick & Simon en Jan Smit in het Circustheater in Scheveningen. Dit weekend  een radiogig bij Tros muziekcafe met Frans Duijts en gisteren zijn fandag, morgen met hem op radio 538 voor Warchild in Alphen aan den Rijn. Komend weekend staan we 3 dagen op rij in de Josef in Volendam met Nick & Simon, gezellig!!! En het wordt weer lente, jippie!!!De set van Kroonjuwelen.

03-04-2012

Na een week ploeteren en nachten doorhalen is het dan eindelijk gelukt! Mijn Pro Tools HD3 set is operationeel, jippieaaaaaajeeeeeeee!


Mijn nieuwe opname rack!

29-04-2012

We zijn begonnen, de kop is eraf!!! Vanwege Jan zijn 65ste verjaardag, doen wij een tourtje onder de naam MyBrainbox met Bert Heerink als Kaz Lux. Helemaal te gek, deze week begonnen in Edam, Zeist en gisteren in Zoetermeer! Check Jan’s site voor de tourdata. Vanavond de nacht van Oranje in de Ahoy R’dam en dan volgende week de bevrijdingsfestivals met helicopter met Nick & Simon! Over afwisseling gesproken........
21-08-2012

Vanuit een heerlijk warm Zuid-Frankrijk eindelijk weer eens een update! We zijn weer 2 dagen onderweg met Jan Smit- De zomer voorbij, als vanouds....... Voor de vakantie hebben we een serie De beste zangers van NL Unplugged  opgenomen, heel leuk!! Ook hebben we het jaarlijkse Votown concert in het Kras stadion gedaan. Na de vakantie gelijk door naar Dutchvalley en strandfestival ‘t Zand. Als we weer terug zijn doe ik Jannes in Ahoy en Jan Akkerman in Carre en dan ben ik wel alweer aan vakantie toe.............
DZVB 2012 is begonnen

17-09-2012

Vandaag met Jan Akkerman in Carre, gaaf! Met mijn nieuwe Constantinople’s, helemaal te gek!!!! Woensdag ook de cd presentatie van Nick & Simon hier. Donderdag het Buma Gala en maandag het Pink Ribbon gala, beide op TV. De rest van het weekend ook spelen en volgende week weer een paar MyBrainbox gigs, heb ik zin in. En dan gaan we al weer naar Ibiza, yes! Een nieuwe reeks Beste zangers. Je merkt het al, nog genoeg te doen....... ( gelukkig)!!
In Carre met Jan en mijn nieuwe Constantinople’s


13-10-2012

Zit ik dit weekeinde met Jan Akkerman in Jakarta voor het Jakarta International Blues Festival, loop ik toch gewoon even Gary Grainger tegen het lijf! Voor mij toch een stukje muzikale opvoeding, de band van John Scofield eind jaren 80. Is hier met zijn drummende broer Greg en ze zijn super gezellig, kan ik U na vannacht melden, pffffff katertje..........!!!!


Voel ik me toch even Dennis Chambers.........

28-11-2012

Het is weer tijd voor een schrijven. Eind vorige maand met Jan Smit de Ahoy gebombardeerd, dat was top! Daarna een zwikkie gigs met  het duo Akkerman/ Vloeimans gedaan, ook dat was top! Met Jan voor een gig in het Hard Rock Café naar Boekarest geweest en daar en passant even mijn verjaardag ingeluid, dat was meer dan top, dat was HELEMAAL TE GEK! Nu in Lelystad vanwaar vanavond het live tv programma Sta op tegen kanker wordt uitgezonden, dat gaat erg indrukwekkend worden!
Mijn drums voor het Sta op tegen Kanker gala 2012

10-01-2013

Allereerst de allerbeste wensen! Alweer een jaar voorbij! De laatste weken van 2012 waren erg druk met de Akkerman 50 jaar in het vak concerten en natuurlijk de diverse kerstconcerten, zoals het All you need is love concert en het Disney kerstconcert, beide  in de HMH. Ook heb ik meegewerkt aan het NOS/NOCNSF Sportgala 2012. Inmiddels is het jaar weer begonnen en ga ik op naar de Vrienden van Amstel 2013, waar ik wederom op de drumkruk van de huisband plaats zal nemen. Verder zullen er dit jaar weer veel leuke dingen op het programma staan: The Passion, Bloed, zweet en tranen, Jan Akkerman, Nick & Simon en Jan Smit. De zomer voorbij en De beste zangers van NL staan ook alweer weer in de agenda...... Kortom, het belooft een tof jaar te worden! Ik zal proberen jullie een beetje op de hoogte te houden.Het Disney kerstconcert 2012

29-03-2013


Weer de hoogste tijd voor een update. Gisteravond het live tv programma The Passion gedaan. Het was koud maar zeer indrukwekkend. Verder natuurlijk  in januari zoals eerder gemeld de VvA en ik ben lekker met Jan Akkerman aan het spelen. Ook in de studio weer het nodige opgenomen. Onder andere voor Glennis Grace, Gerard Joling, Jelle B en Django Wagner. Na Pasen beginnen de opnames voor Bloed, Zweet en Tranen: gaat leuk worden! Nog wat endorser nieuws: ik speel nu al een tijdje met Axis bassdrum pedalen. Wat een heerlijke pedalen! Vooral het switchen tussen heel up en heel down is echt een verademing, ongekend probleemloos! Ook ben ik sinds gisteren overgestapt naar Vater drumsticks. Ze spelen super en zijn echt heel sterk, de ideale combinatie dus. Ik heb mijn eigen signature model gebaseerd op de LA 5A. Leuk!
Bij The Passion 2013


15-04-2013


Vandaag voorlopig de laatste opname voor Bloed, Zweet en Tranen, in juni alleen nog de finale en natuurlijk de Ziggodôme concerten! Het waren weer supergezellige opnamedagen! Morgenvroeg vlieg ik naar Wales om opnames voor tv en  een dvd te maken met Jan Smit. Dit alles gaat plaatsvinden in de beroemde Rockfield Studios. Hier is o.a. opgenomen door de Simple Minds, Rush en Iggy Pop. En natuurlijk niet te vergeten: Queen’s meesterwerk Bohemian Rhapsody!!!! Ik heb er zin in!!!!
De set van BZT 2013


01-07-2013

Even in vogelvlucht een update: Naast de diverse gigs met MyBrainbox (o.a. Retropop) en natuurlijk Jan Akkerman (waaronder een paar te gekke in Duitsland) en behoorlijk wat studiowerk heb ik het ‘Festival van het Levenslied’ in Tilburg gedaan. Daarna kwam  ‘Holland zingt Hazes’ in de Ziggo Dome. Toen ben ik met Jan Smit in Berlijn geweest voor de promotie van zijn nieuwe cd en aansluitend in Rome voor een optreden  met hem in Villa Borghese. Afgelopen weekend alweer met Jan Smit naar Graz in Oostenrijk om de nieuwe single te promoten op live tv (wat een mooie stad). Deze week zit ik in de Wisseloord studio’s voor het nieuwe kerstalbum van Nick & Simon. Volgende week dan nog voor ‘De Zomer Voorbij’ 10 dagen naar Kroatië en dan: VAKANTIE!!!!!!!Wat een geluksvogel ben ik toch met zo’n volle agenda met allemaal leuke klussen!!!!!Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome 2013

06-07-2013

YES!!! Ze zijn binnen!!! Nice!!!Mijn eigen stokken!

17-09-2013

Tijd voor wat verse informatie! Na de vakantie weer lekker aan de slag. Dutch Valley was top en ik heb naast de reguliere gigs verder drums opgenomen voor het nieuwe album van Thomas Berge. Vandaag heb ik dvd opname’s voor de Kerst dvd van Nick & Simon. Donderdag het Buma Awards Gala en dan zaterdag naar Ibiza voor een nieuwe reeks “Beste Zangers van NL’. Daarna gelijk door naar Turkije voor gigs in Instanbul en Ankara met Jan Akkerman, heel veel zin in!!!Bij Rooftop in Holten

17-12-2013

Op de valreep in het oude jaar nog even wat info. Even evenementen op een rijtje. Een van de hoogtepunten was natuurlijk het concert van Nick & Simon in de Gelredome. Daarnaast hebben we diverse promo’s in Duitsland gedaan voor het nieuwe album van Jan Smit. Ook zijn de theater tours van MyBrainbox en Jan Smit inmiddels in volle gang. Samen met het concert ‘All You need is love’ in de HMH, het Nelson Mandela Memorial concert en het NOS/ NOCNSF Studiosport gala van vandaag heb ik me dus niet verveeld....... Op naar 2014, hopelijk net zo boeiend en succesvol als 2013!!!Mijn set up bij de Jan Smit tour

22-01-2014

Het is inmiddels alweer een maand geleden sinds mijn laatste berichtje. Ik ben het oude jaar uitgegaan met een concert bij het glazen huis met Nick & Simon en de eindejaars concerten van Jan Akkerman and Friends. Dat was super! Het nieuwe jaar is weer goed van start gegaan met het vervolg van Jan Smit Live en de Vrienden van Amstel reeks met Nick & Simon in Ahoy. Vandaag speel ik de live tv-show Sta op tegen kanker met een compleet nieuwe A Zildjian cymbal set (met dank aan Jeroen Backs).  Jippie, wat een sound.......Sta op tegen kanker 2014

09-09-2014

De hoogste tijd voor een up-date van mijn belevenissen! Ik heb - naast de tours van MyBrainbox en Jan Smit - zeker niet stil gezeten. In maart heb ik de cd presentatie van Thomas Berge en de Holland zingt Hazes shows in de Ziggodome gedaan. April stond weer in het teken van de jaarlijkse tv-show The Passion, ditmaal was Groningen het decor. In mei had ik concerten met Anita Meijer en de dvd opname van Django Wagner. Juni heb ik  weer het Festival van het levenslied in Tilburg gedaan en ben daarna afgereisd naar Ibiza voor een nieuwe reeks van Jan Smit De Zomer Voorbij. In juli heb ik op het Betuws spektakel gespeeld en ook op het jazzfestival van Sint Petersburg met Jan Akkerman en Ben Herman. Dat was een supertrip! Na de vakantie natuurlijk weer Dutch Valley en ook hebben we de nieuwe cd van Jan Smit in Turkije gepresenteerd. Ook heb ik 2 keer de Ahoy onveilig gemaakt. De eerste keer was voor Veronica met een keur aan internationale artiesten uit de jaren 70. De tweede keer was voor  het 50-jarig jubileum van de Tros. Afgelopen weekend Texel aangedaan voor het Sarasani festival  met MyBrainbox, wat een super vibe! En dat brengt me bij de dag van vandaag, de nieuwe kerst cd opnames voor Nick en Simon in de legendarische Wisseloord Studios.......


Het De Zomer Voorbij programma 2014

12-10-2014

Vandaag de door Klaas Veen speciaal voor mij gebouwde cajon van El Cajon Percussie in ontvangst genomen! Supermooi ding en klinkt fantastisch. Ik ben er erg blij mee! Gaan jullie nog veel van horen/ zien op tv!


Klaas Veen en ik 2014

13-02-2015

Eindelijk, eindelijk, sorry voor de vertraging! Te lang geleden, inmiddels is 2015 in volle gang. Maar weer even een update! Eind vorig jaar hebben we de reprise gehad van Jan Smit Live, dat was weer als vanouds! Ook indrukwekkend waren de concerten van Musicals in Concert in de Ziggodome. Op tv heb ik meegewerkt aan het NOS/NOC*NSF Sportgala 2014 en het programma Ode aan het leven. Ik ging de kerst in met de Kerstshows van Nick & Simon in Ahoy en een nachtje glazen huis en het nieuwe jaar in met de traditionele concerten tussen kerst en oud en nieuw van Jan Akkerman en Friends. Kortom, knallend 2015 in! En in dat nieuwe jaar is inmiddels de theatertour Herinneringen van Nick & Simon op stoom geraakt. Superleuk en de eerste set op mijn nieuwe super klinkende El Cajong Grande van Klaas, THANX KLAAS!!! Wat staat er behalve de Herinneringen tour verder nog op stapel?! Voor de zekerheid, mocht een update op zich laten wachten, alvast een preview. Natuurlijk de altijd toffe gigs met Jan Akkerman en MyBrainbox! Daarnaast gaan we deze winter met Jan Smit en Co de sneeuw in voor opnames van het nieuwe tv programma De winter voorbij! Daarna stomen we door richting Pasen, dus: The Passion 2015! Ik mag er weer bij zijn, dit keer in Enschede, super! Maar ik hoop me voor die tijd weer een keer te melden! Hou als je het leuk vindt ook de Discography in de gaten, want de studio staat ook niet stil! Hopelijk tot gauw!
De Herinneringen set-up 2015

17-08-2015

Sorry, sorry, sorry! Het is me al enige tijd niet meer gelukt om hier nieuws te plaatsen. Ik zal jullie even bijkletsen. Na The Passion hebben we de Nick & Simon tour afgerond en ben ik naar Ibiza geweest voor de opnames van een nieuwe reeks ‘De Beste Zangers van NL’. Daarna heb ik het Festival van het Levenslied gedaan in Tilburg. Vervolgens zijn we de vakantie ingegaan met opnames voor ‘De Zomer Voorbij’ in Spanje. De vakantie zit er inmiddels weer op en de eerste klappen zijn alweer uitgedeeld! Dutch Valley was top en deze week staan we met Nick & Simon in Vredenburg en in openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Daarna snel naar Schiphol - op naar Roemenië om te knallen met Jan Akkerman en op zondag 23 augustus sluit ik de week af in Volendam op Votown! Dat belooft een leuke week te worden, ik heb er zin in! Om nog maar te zwijgen over de daarop volgende, als ik met het Metropole Orkest op de uitmarkt in Amsterdam mag spelen.......

 

De nieuwe opname locatie van De Beste Zangers van NL 2015

20-01-2016

Jawel, hier het eerste bericht van 2016! In een notendop het vervolg van 2015. Ik heb de Musical Sing Along op de Uitmarkt gedaan met het fantastische Metropole Orkest. Met Jan Akkerman zijn we begonnen aan zijn Back To Vinyl Theater tour en met Jan & Anny heb ik een geweldige tour door Zuid-Afrika gemaakt om gelijk door te stomen naar de ZiggoDome voor Musicals In Concert. Daarna een geweldige concertreeks van Jan Akkerman featuring Ben Herman en ook nog even de Ahoy met Nick & Simon op zijn grondvesten doen trillen met hun kerstshows! En passant heb ik ook nog mijn studio verhuisd en toen was het al weer 2016..... Het jaar begon heerlijk met het vervolg van de concertreeks van Jan Akkerman/Ben Herman, wat een fijne muziek! Deze week heb ik de eerste tracks in mijn nieuwe studio opgenomen voor resp. Wolter Kroes en Jan Smit. En nu ga ik me opmaken voor de nieuwe theatertours van Jan Akkerman en natuurlijk Simon Keizer. Er liggen nog een paar evenementjes op de loer, wat losse verschillende concerten met o.a. Country Cafe. Ik zeg: “Kom maar op met 2016!!!”
Mijn nieuwe studiootje 2016

19-03-2016

Deze week staat in het teken van Hazes; iedere dag zit ik in de Ziggodome voor de 2016 editie van Holland zingt Hazes. Volgende week is het weer Passion tijd, met dit jaar Amersfoort als decor. Daarna vertrekken we, MF band, naar het heerlijke Ibiza voor een nieuwe reeks Beste Zangers en dat allemaal tussen de theatertours van Jan Akkerman en Simon Keizer door.....! Druk dus super blij!!!
Mijn uitzicht tijdens Holland zingt Hazes 2016

16-11-2016

Eindelijk daar ben ik weer eens! Na The Passion die - net als De Beste Zangers - weer fantastisch was, weer de gebruikelijke en altijd leuke bezigheden met Jan Akkerman en Simon. Met Jan en Anny ben ik in mei weer naar Zuid-Afrika geweest, ook te gek natuurlijk! Via het Festival van het Levenslied en de Sena guitar awards richting een welverdiende vakantie gewerkt. Na de vakantie er gelijk tegen aan op Dutch Valley en de Uitmarkt in Amsterdam met het fantastische Metropole Orkest.  Met Jan Akkerman hebben we voor een gig Estland en voor een kleine tour Japan aangedaan, wat een top tijd! Inmiddels zit ik middenin de Elfstedentour met Jan Smit, waarmee we zaterdag in de HMH een DVD opnemen. Dat waren wel zo’n beetje de highlights tussen de normale gigs, het tv- en studiowerk door........ Check ook even de discography voor de nieuw uitgekomen cd’s, o.a. het nieuwe album van Wolter Kroes
Mijn uitzicht op het Museumplein tijdens de Uitmarkt 2016 met het Metropole Orkest

22-12-2016

Bijna kerst, het jaar is weer voorbij gevlogen! Na het 10-jarig jubileum van John West in Breda te hebben gevierd, waren de jubileumconcerten voor 10 jaar Nick en Simon aan de beurt. Vier keer een bomvol Ahoy, echt te gek! En alsof we nog niet genoeg gevierd hebben ben ik nu begonnen aan de ‘Jan Akkerman 70 jaar ‘concertreeks. Deze voert ons van eind december tot half januari langs 15 clubs in heel Nederland. Kom gerust een keertje langs! Alvast een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar gewenst!10 jaar Nick & Simon in Ahoy 2016

07-01-2018

Alweer een jaar voorbij gevlogen sinds mijn vorige bericht! Teveel gedaan om op te noemen, een beknopte opsomming vind je onder de Bio. Laat ik mij nu maar focussen op wat er komen gaat! De Aangenaam Theatertour met Nick & Simon bijvoorbeeld.  En wat te denken van de binnenlandse en buitenlandse trips met Jan Akkerman. Noorwegen, Roemenie en Polen staan op de planning. Verder zal ik mijn medewerking verlenen aan een nieuw televisieprogramma en ga ik in april de Ziggodome weer op zijn grondvesten doen trillen met de concertreeks Holland zingt Hazes. Misschien kom ik je ergens tegen?

In actie tijdens Jan Akkerman’s Knight of the guitar 2017

18-06-2018

Het eerste halfjaar is voorbij gevlogen! De tour met N&S was super, we doen nu nog een paar openluchttheaters. We zijn met de Jan Akkerman Band de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen die in de loop van het jaar uitkomt. De gigs in het buitenland met Jan waren echt te gek! Verder heb ik mijn medewerking verleend aan het tv prgramma So You Think You Can Sing wat dit voorjaar op de buis was. Inmiddels ben ik net weer terug van Ibiza waar we een nieuwe serie Beste Zangers hebben opgenomen. Ook dat wordt weer mooi,  ik zou zeker even gaan kijken!!. Nu nog een paar gigs met de MF Band waar onder Tros Muziekfeest in de zomer en de Rijnweek in Rhenen en dan ligt de vakantie alweer op de loer.Openlucht theater Heeswijk-Dinther  Nick & Simon 2018

07-01-2019

Allereerst de beste wensen voor 2019! Het tweede halfjaar van 2018 is ook voorbij gevlogen! Dat lukt ook wel als je 4 tourtjes door elkaar mixt. De Theatertour van Jan Smit en Tino Martin liggen inmiddels weer achter mij, met Jeroen van der Boom en The knight of the guitar gaan we in 2019 nog vrolijk even door! Deze tours in combinatie met oa. Het muziekfeest van het jaar in Ziggodome en Heel holland zingt kerst in Ahoy maakten het najaar tot zeer hectisch maar heel tof! Op Instagram heb ik het vast gelegd onder het kopje “Today’s Office”. Het lijkt erop dat dit jaar weer zo lekker druk wordt en ik heb er zin in, dus kom maar op!Muziekfeest van het jaar Ziggodome 2018 

Op mijn nieuwe oude Tama Superstar uit 80 met MyBrainbox. Wat een heerlijke sound! Foto met dank aan Hans Colijn.