Werk

Echte Drums voor alle producties

Studio

In mijn studio, Studio Damount, neem ik drumtracks op.

Ik werk met een Avid Pro Tools HD3 set.

Ik gebruik diverse pre-amps en mic’s voor een zo vet of vintage mogelijke sound (in combinatie met de diverse kits).

Ik neem op voor diverse artiesten, maar ook voor tv-programma’s en tv/radio commercials.

In de discography vind je met een * alle CD’s die ik in mijn studio heb ingespeeld, hieronder een kleine opsomming:

Jan Keizer, 3JS, MIR, Sharon Kips, Mark Dakriet, Sita, The Lau, Re-play, Jan Smit, Nick en Simon, Mon Amour, Andre van Duin, Antje Monteiro, Thomas Berge, Gerard Joling, Django Wagner, Wolter Kroes.

Naast het inspelen van drumtracks, mix ik hier ook CD’s en geef ik drumles.

Wil je meer info over mijn studiowerk of drumlessen volgen, neem dan contact met mij op door een mail te sturen aan damount@me.com.

Live

Ik heb zo’n  beetje gewerkt met alle Nederlandse artiesten en ook veel buitenlandse artiesten van het verleden tot heden (van Harry Slinger en Toontje Lager via Candy Dulfer naar Jocelyn Brown en de Three Degrees). Ook heb ik van het begin tot het einde (15 jaar) in de band van Nick & Simon op de drumkruk mogen plaatsnemen. In de Bio vind je een dwarslezing van al mijn activiteiten. Ook werk ik regelmatig mee aan tv programma’s, zo was ik o.a. te zien in X-factor, a Singing Bee, Idols, de Top 2000, Dancing with the stars, de Beste Zangers reeks, de Max Pubquiz reeks, de Zomer voorbij reeks, de Plan’s Girl concerten, Vrienden van Amstel Live, Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen, Nick tegen Simon, Het mooiste liedje, de NOS Studio Sport gala’s, de Pink Ribbon Gala’s,  de Sta op tegen kanker gala’s, de Passion reeks, Ode aan het leven 2014, Bloed zweet & tranen en de tv-shows rond de verkiezing van de nieuwe hoofdrolspe(e)l(st)er van Evita en Joseph, Mary Poppins en Zorro.

Ik ben verheugd dat ik thans actief mag zijn in de vaste bezettingen van de Jan Akkerman Band, MyBrainbox, de Marcel Fisser Band en in de bands van Yves Berendse en Jan Smit.

Volg mij op de socials voor nieuws!

Get In Touch